Fasha Nikah 28 April, Sanding 28 Mei 2012

on Sunday, 18 March 2012

Ketika ini hangat diperkatakan adalah mengenai majlis perkahwinan pelakon hebat Fasha Sandha. Ramai yang berteka-teki mengenai tarikh majlis pernikahannya itu.


MH juga mendapat sumber maklumat yang memberitahu bahawa pelakon ini khabarnya akan bernikah pada 28 April di rumah barunya di sekitar kawasan Ampang dan akan bersanding sebulan selepas itu iaitu pada tarikh 28 Mei.

Menariknya majlis persandingan tersebut akan diadakan di Perlis di tepi tasik dengan kos semuanya ditanggung oleh Fasha sendiri tanpa mengharapkan tajaan.

“Ramai yang mahu menaja majlis Fasha ini tapi Fasha enggan. Katanya, dia tidak mahu terikat dengan sesiapa. Malah ada juga stesen TV yang mahukan hak eksklusif, namun Fasha menolaknya dengan cara baik,” jelas sumber tersebut lagi.


Untuk info, tarikh lahir Fasha jatuh pada tarikh 28 Mac.


Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO