Penafian


Segala bahan dan gambar dalam blog ini bukanlah hak milik pihak Realiti Fantasi sepenuhnya, sebaliknya diambil dari pelbagai sumber yang didapati dari internet. Atas dasar menghormati hakcipta dan karya orang lain, setiap bahan yang kami copy-paste akan diberikan kredit kepada pemilik asal melainkan hasil karya dari krew Realiti Fantasi sendiri yang tidak akan diletakkan sebarang kredit.

Setiap nama-nama artis mahupun kenamaan yang terlibat didalam blog Realiti Fantasi ini adalah bukan dirancang oleh pihak kami untuk menjatuhkan sesiapa. Ia adalah sekadar bacaan sahaja kerana ia juga boleh jadi sekadar gosip yang tidak semestinya benar kerana dipetik daripada sumber-sumber yang tertentu.

Bagi anda yang ingin mengambil artikel atau sebarang maklumat dari blog ini hendaklah memberikan kredit/sumber kepada blog ini. Janganlah kedekut untuk memberikannya kerana anda tidak akan rugi apa-apa pun.

Suka kami tegaskan disini bahawa semua yang dipaparkan tidak sepenuhnya benar, terpulang pada kebijaksanaan anda untuk menilainya. Kami tidak akan bertanggungjawab terhadap apa jua kejadian ekoran kecuaian anda yang mempercayai tanpa menilai bahan yang terkandung dalam blog ini.

Polisi Komen di Realiti Fantasi

Wahai pengunjung blog ini yang comel lagi hensem, sila pastikan sebelum memberi komen, anda mematuhi syarat-syarat di bawah:

  • Dilarang mengeluarkan perkataan maki hamun yang keterlaluan.
  • Dilarang menghina/menyakitkan hati komentar/penulis di dalam artikel.
  • Dilarang memasukkan pautan berunsur pengiklanan.
  • Tidak mengeluarkan komen yang menyentuh sensitiviti individu, agama dan kaum.

Dengan menulis komen, pengunjung dengan itu telah memahami tanggungjawab dan risiko di atas komen yang diberi. Pentadbir blog ini tidak bertanggungjawab atas sebarang komen yang ditulis oleh pengunjung. Komen anda juga akan dibuang jika tidak mematuhi syarat-syarat di atas. Harap maklum.

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO