Sherie Merlis Teruja Hamil Lagi

on Sunday, 18 March 2012

Dramatis terkenal, Sherie Merlis yang baru menamatkan status jandanya pada 1 Januari lalu selepas berkahwin dengan Ash kini telah disahkan mengandung.

Sherie nyata bersyukur kerana dia mengandung lagi selepas hampir 20 tahun menjadi ibu tunggal setelah dikurniakan dua orang anak hasil perkahwinannya yang terdahulu.

Dengan kandungannya yang kini berusia sebulan lebih, Sherie begitu mengambil berat kandungan dan kesihatannya apatah lagi dengan usianya yang telah mencecah 40an.

Sementara itu, Ash yang mendapat tahu perkhabaran itu terkejut apabila doktor memberitahu Sherie mengandung walaupun mereka baru dua bulan berkahwin di mana secara tidak langsung doanya untuk bergelar bapa telah dimakbulkan oleh Allah.


Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO