Panduan Suami Isteri | Teknik Bermain Dengan Payudara Isteri Sehingga Klimaks

on Sunday, 1 April 2012

Buat panduan dan menambah idea dalam hubungan intim pasangan suami isteri. Yang belum kahwin jangan sesekali mencuba aksi ini!! Ditegah sama sekali. Post ini bukan post lucah, tapi sebagai panduan untuk suami isteri yang ingin mencari kelainan dalam hubungan mereka.
Jangan dok main terjah jer tanpa tahu teknik dan panduan dan jangan jadi suami syok sendiri.

 1. Pertamanya, cium bahagian luar payudaranya. Pastikan bibir anda telah lembap waktu melakukannya.
 2. Cium payudaranya sambil perlahan mengarahkan bibir sehampir mungkin ke puting. Hembuskan nafas anda tepat di atas puting, agar dia dapat merasakan kehangatan nafas anda.
 3. Gunakan hujung lidah untuk mengusap sekeliling areolanya. Berikan perhatian yang sama antara payudara kanan dan kiri.
 4. Geletik putingnya menggunakan hujung lidah anda. Pastikan dia menikmati permainan lidah anda. Jika dia berbunyi atau klimaks tiba-tiba, ini bermaksud dia menyukai ciuman anda.
 5. Ketika anda merasakan putingnya semakin tegang, arahkan dan tusukkan hujung lidah anda ke putingnya, sambil menggerakkan hujung lidah ke atas dan ke bawah putingnya. kemudian, perlahan-perlahan masukkan putingnya ke dalam mulut anda. Hisap sambil memainkannya dengan hujung lidah anda.
 6. Ramas payudara sambil bermain dengan kedua-dua puting. Jangan lupakan untuk menstimulasi bahagian bawah dan di antara dua payudaranya.
 7. Biarkan putingnya basah, ketika anda berpindah ke payudara lain. Sambil anda menghisap puting, lakukan cubitan kecil sambil meraba payudaranya.
 8. Sentiasa dengarkan setiap desahannya atau pergerakkan tubuhnya. Jika dia semakin menikmatinya, maka anda dibolehkan memuaskannya bila-bila masa sahaja.
 9. Elakkan kebiasaan mencium payudara yang sama. Cuba juga berbagai variasi lain.


Sentiasa ingatkan diri anda dengan mencium payudara isteri dengan tepat, maka anda dapat memberikannya klimaks terhebat yang belum pernah dialaminya sehingga isteri anda klimaks (terpancut) ketika anda menikmati payudaranya! Selamat mencuba!


Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 2 comments... read them below or add one }

 1. Peranan vitamin E kepada suami:
  1. Lebih tenaga 
  2. Ereksi yang lebih lama
  3. Lebih cepat terangsang
  4. Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

  Peranan Vitamin E untuk isteri: 
  1. Lebih tenaga 
  2. Ereksi yang lebih lama
  3. Lebih cepat terangsang
  4. Untuk menstabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu
  yang mempunyai kandungan prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi

  ) ALFALFA
  Membantu mengurangkan masalah "kering ketika bersama'
  Membantu mengurangkan masalah keputihan wanita
  Membantu detoks dan membantu mengurangkan sembelit (jika ada

  jum beli set vitamin cinta shaklee
  sms 0176766156
  Irnawatimm@gmail.com
  http://metrobestmom.blogspot.com

  ReplyDelete

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO