Lelaki mati pakai kondom di kepala!

on Sunday, 1 April 2012

Gary Ashbrook ditemukan mati tanpa pakaian di dalam biliknya, dan kepalanya dipakaikan kondom hingga menutupi wajahnya.Hasil penyelidikan menyebutkan, nyawa lelaki berusia 31 tahun ini melayang kerana memakai kondom di kepalanya.

Selain fungsi utamanya kondom sebagai alat seksual, kondom juga bermanfaat menambah sensasi ketika berhubungan seks. Dan dikatakan Gary mencari sensasi itu.

Gary ditemukan mati dan di sekelilingnya, terdapat sejumlah tin nitrous oxide, gas bius yang biasa digunakan untuk meningkatkan ghairah seks.

Gary disyaki sengaja membalut kepalanya dengan kondom demi mendapatkan kenikmatan seksual. Lelaki homoseksual dengan HIV positif ini melakukan aksinya setelah mendapat informasi dari temannya di internet.

“Dia memiliki kebiasaan membalut wajahnya dengan kondom sejak dua ,tiga bulan terakhir ini. Dia meniru aksi teman-temannya di Internet demi meningkatkan ghairah seksual,” kata Michael Young, teman satu rumahnya.

Young melihat perkara aneh itu semacam sadomasokis, kecenderungan tidak normal untuk mendapatkan kenikmatan seksual.

“Saya yakin apa yang terjadi adalah kemalangan. Saya yakin dia tidak bunuh diri, melainkan hanya melakukan idea gilanya.”


Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO