[Gambar & Video] Pergerakkan bayi dalam perut yang menjadi sensasi di internet!

on Wednesday, 4 April 2012

Bayi bergerak dalam kandungan adalah hal biasa. Namun, bayi yang bergerak seperti memukul perut ibunya seperti alien, kini menjadi sensasi internet.

Bayi itu tampak mendorong perut ibunya seakan melakukan kekerasan. Video yang tersebar di internet ini menampilkan seorang ibu yang sedang berbaring telentang dan nampak bayi dalam kandungan itu menggerakkan kaki dan tangan dalam rahim seperti upaya untuk keluar dari perut.

Perempuan ini dan suaminya terlihat tertawa dengan gugup saat anak itu membentangkan kulit ibunya sehingga membentuk sebuah garis di perut. Biasanya, pada 3 bulan bayi dalam kandungan bayi ini dapat bergerak 360 darjah serta berputar. Video itu telah menarik minat pengguna internet.
Lihat pula video dibawah ini..Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO