Justin Bieber berdepan tindakan undang-undang kerana bergurau

on Wednesday, 28 March 2012

HOLLYWOOD: Justin Bieber berdepan dengan tindakan undang-undang kerana gurauan telefon.

Penyanyi remaja itu mengiklankan nombor telefon, dengan dua nombor terakhir dipadam di laman Twitternya dan meminta kesemua 19 juta peminatnya “menelefonnya sekarang.”

Ketika berjuta-juta peminatnya cuba meneka dua nombor terakhir, dua warga Texas berkata mereka dihujani dengan panggilan daripada remaja perempuan setiap masa.


Twitter itu dipadam dengan cepat tetapi kedua-dua pengadu itu berkata ia perbuatan bodoh dan panggilan tetap diterima.

Peguam yang mewakili dua pengadu, seorang wanita bernama Dilcie dan lelaki bernama Kent, berkata “tahap kesabaran anak guam mereka semakin menipis selepas menerima 1,000 panggilan dan mereka mahu diberi pampasan kerana gurauan itu.”


Mereka juga mencadangkan Bieber memohon maaf kepada dua pengadu itu, memberi mereka tiket konsert, wang tunai dan tawaran untuk projek online Kent.

Justin memang terkenal kerana minatnya bergurau dan pernah muncul dalam rancangan “Punk’d” dan meyakinkan Taylor Swift dia secara tidak sengaja meletupkan sebuat bot yang digunakan untuk majlis perkahwinan. - The Sun
Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO