Tips Cover Line Andai Tersalah Tegur Orang

on Saturday, 5 May 2012

monyet,
1. Teruskan menegur, Kalau dah memang kompom salah, korang reka je cerita yang korang macam bebetul kenal dia sampai dia pun terlayan dengan korang..

2. Alang-alang dah silap tu, korang selamba je tegur benda yang ada kat sekeliling... dinding, siling, lantai atau apa saja sampai orang tu malas nak layan karenah korang.

3. Bila dah salah tegur orang tu korang terus berpura-pura tengah bercakap dalam handphone..

4. Menyamar jadi pegawai daerah ker, ketua kampung ker, AJK banci penduduk ker, atau apa-apa pekerjaan yang berurusan dengan orang.

5. Nak elak korang digelakkan, korang gelakkan diri korang siap-siap. Berpakej dgn guling golek-golek serta lelehan air mata sampai orang sekeliling tension dan melupakan insiden itu begitu saja.

6.Cakap jaa memang hobi korang tegur orang tak kenal, nak tambah kawan tapi pastikan alasan ini digunakan dengan orang yang berlainan jantina.

7. Mengaku sebagai saudara jauh yang tengah mencari waris pasal harta pusaka, nescaya diorang akan kenal korang serta mata tanpa ada paksaan...
enjoy! (^_^)v

Ranking: 5

Perhatian!

farishishak.blogspot.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui ruangan komen di bawah mahupun komen melalui laman sosial facebook. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami. Artikel ini bermanfaat? Silakan SHARE. :)

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
Copyright © 2012 Realiti Fantasi | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO